Koszyk:
0,00
Home INSTRUKCJE BHP - INNEPLANSZE › Instrukcje HACCP 11szt + CD
Komplet instrukcji HACCP formatu A3 zalaminowanych z płytą CD zawierającą instrukcje oraz zasady.
1) Higiena osobista personelu
2) Mycie i dezynfekcja rąk personelu
3) Mycie i dezynfekcja pomieszczeń
4) Mycie i dezynfekcja powierzchni roboczych
5) Mycie i dezynfekcja sprzętu pomocniczego
6) Mycie i dezynfekcja urządzeń chłodniczych
7) Zabezpieczenie, eliminowanie, usuwanie owadów i szkodników
8) Zabezpieczenie i wycofywanie z obrotu żywności nie odpowiadającej wymogom jakości zdrowotnej
9) Usuwanie odpadów produkcyjnych i poprodukcyjnych oraz śmieci z terenu zakładu
10) Wewnętrzna kontrola jakości zdrowotnej żywności i przestrzegania zasad higieny
11) Zasady mycia rąk
  • Brak komentarzy